Despre Grupul de Firme Gebr. Haider

Despre noi.

Totul a inceput in anul 1956 cand maistrul dulgher Franz Haider, dulgherul Johann Haider si zidarul Erwin haider au pus piatra de temelie a grupului companiei de astazi prin infiintarea la data de 01.01.1956 a balastierei GEBR. HAIDER OHG.

Concernul GEBR. HAIDER este pe de o parte o intreprindere familiala autohtona, iar pe de alta parte, datorita numeroaselor sale participatii, un important grup de companii austriece care se impune cu succes pe piata europeana.

Daca este vorba despre terasamente, construcții civile sau de construcție, autostrazi, microhidrocentrale, demolari. – Gebr Haider Construction Group este un partener competent pentru toate sarcinile de construcție.

Bazat pe 60 de ani de experiență pe piață cele mai exigente provocări de înaltă calitate sunt realizate la un preț competitiv.

Serviciile variază de la construcția de drumuri, poduri și inginerie pana la demolari, foraje si impuscari sau antreprenoriat general în construcția de centrale hidroelectrice.

Cu cei 2100 de angajati si o cifra de afaceri de 400 de milioane de euro, grupul de companii activeaza in urmatoarele sectoare de afaceri: constructii, constructii de masini,constructii de utilaje, ingineria mediului, silvicultura si productia de energie. Experienta, competenta si satisfacerea nevoilor clientilor sunt cei trei piloni pe care se bazeaza filozofia companiei.

Compania este prezenta pe piata din Romania din anul 2012 sub numele de H&H GEBRÜDER HAIDER activand in toate sectoarele de constructii, in special in constructii de beton, constructii microhidrocentrale si inginerie sctructurala.

Atuul nostru este faptul ca intreaga constructie este derulata de o singura companie si datorita experientei bogate a angajatilor, proiectele de constructii se realizeaza la o calitate superioara, respectand totodata termenele.

Servicii de mari dimensiuni și de siguranță

Retehnologizare & Inovare.

Terasament
AUTOSTRĂZI
Demolări
Construcții Industriale
Construcții Civile
MICROHIDROCENTRALE
Pentru orice întrebare
Nu ezita să ne contactezi. Vă stăm la nispoziție!